Restaurant Săli conferințe Creangă SPA Bowling bar Pensiuni Căsuțe Agrement Evenimente


Relaxare Fitness Beauty Salinoterapie Medical


DSC_1729

Receptia SPA: +4 (0773) 732.268

Terapia prin apa( Zona cu piscine)

  • Bazin interior cu apa sarata
  • 2 Jacuzzi
  • Piscina pentru copii
  • Piscina interioara cu apa dulce

Un mod inedit de a te relaxa atat fizic cat si psihic. O escapada din viata de zi cu zi si un mod extraordinar de a scapa de stresul cotidian. La piscina cu apa dulce, ce o face atat de deosebita este spatiul generos destinat relaxarii imbinat cu jocul de lumini din jur si cu privelistea superba a Vaii Trotusului. Cele doua jacuzzi situate cel mai aproape de contactul cu natura, intregesc atmosfera armonioasa de relaxare.

Pentru a respeca in intregime definitia un SPA( Sanatate Prin Apa) va punem de asemenea la dispozitie bazinul cu apa sarata. O combinatie perfecta dintre beneficiile apei calde si proprietatile sarii, zona Targu Ocna fiind renumita pentru Salina Targu Ocna si efectele benefice ale salinoterapiei.

IMG_7657

Zona Saune:

  • HAMAM( Sauna umeda)
  • Sauna cu infrarosu
  • Camera de relaxare
  • Galeata cu apa rece
  • Sauna finlandeza

Hamam

Temperatura: 50- 55 C

Cand este vorba despre purificarea corpului, relaxarea si eliminarea fortata a toxinelor, baia turceasca( baia de aburi), este cea mai buna terapie, folosita inca din antichitate. Baia turceasca foloseste aer ceva mai putin fierbinte, dar foarte umed si are un effect benefic asupra catifelarii si elasticitatii pielii.  

Se recomanda pentru tratarea urmatoarelor afectiuni si nu numai : Afectiuni circulatorii, obezitate, hipotiroidism, diabet zaharat, nevralgii si nevrite, etc.

Sauna finlandeza

Temperatura: 80-100° C

Expunerea la temperaturi ridicate creeaza o stare de febra artificiala, proces cunoscut sub numele de hipertermie. Febra face parte dintr-un proces de vindecare naturala a organismului, stimularea sistemul imunitar constand in productia sporita de globule albe, anticorpi si interfreoni.

Principalele beneficii: Relaxeaza muschii, alina durerile artritei, creste rezistenta organismului la infectii, accelereaza circuitul sanguine, revitalizeaza pielea, creste buna dispozitie, detoxifiere, etc.

Sauna cu infrarosu

Temperatura: 40-60° C

Infraterapia este ideala pentru persoanele care nu pot suporta caldura deoarece emite raze ce incalzesc direct corpul fara a creste temperatura din interiorul incaperii.

Principalele beneficiiIndeparteaza durerea musculara, elimina toxinele, ingrijeste pielea, te ajuta sa slabesti- in 30 se pot pierde pana la 900 calorii, imbunatateste sistemul imunitar, etc.

Galeata cu apa rece

Apa rece stimulează circulația periferică şi trezeşte din starea de somnolenţă indusă de căldură. Contrastul cald-rece accelerează metabolismul şi are un efect general de “călire” a organismului, prin fortifierea sistemului imunitar.

Beneficii: Intareste imunitatea, imbunatateste circulatia sanguine, favorizeaza pierderea in greutate, alunga insomnia si imbunatateste calitatea somnului, regleaza temperatura corpului, amelioreaza depresia, accelereaza metabolismul, reda stralucirea parului si a pielii, favorizeaza procesul de respiratie, etc.

Priveliste seara din Camera de Relaxare

Priveliste seara din Camera de Relaxare

 

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube